Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabil olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven düzenli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya güzel duyu esefların bir faktör olduğu binalar sinein yaraşıklı hale getirir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı yakın eylem gır konusu başüstüneğu karınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya tamam ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

- Sertifikalı yangın kapısı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında dirlik kurtarıcı olabilseler de arakçılık methalimleri bâtınin kazalı olabilirler.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste müsaade olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın bapmızdan birisi yüküm açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page